Pár-Kapcsolat közösségi oldal

Facebook engedélyezés
Használd a Rátalálsz Facebook alkalmazást és Sok Ezren fogják megismerni azt.
Főoldal » Pár-Kapcsolat közösség
Ha kiváncsi vagy a másik nem véleményére, ha érdekel mit gondolnak a nők és a férfiak az első randin, vagy 20 év házasság után, itt megtalálhatod rá a válszt.

Pár-Kapcsolat hírei

 
2011-12-25 19:15
Ez én vagyok
Ez én vagyok
 
2011-11-21 21:25
üdv mindenki :)
Azta hirtelen de megugrott a csapat létszáma :D, már kezdtem azt hinni, hogy csak én leszek a csoportban :D, szerettel üdvözlök mindenkit, szivesen várom a kérdéseket ötleteket bármit :)
Hozzászólások:
 
2011-11-28 17:54
Szia Péter ! Te milyen szempontok alapján alakítasz ki kapcsolatot, hiszen nem vagyunk egyformák... Üdv : Laci
 
2011-11-28 19:07
Szia Laci, Nos én a szerelem első látásra tipusu ember vagyok, bár sokan nem hisznek benne, én mindig is igy ismerkedtem. Emiatt mondjuk nehezen is találok, de nem szoktam komprumisszumokat kötni, mert vagy tetszik 100%-osan vagy nem. Te hogy vélekedsz erről? :)
 
2011-11-30 17:13
Szia Péter ! Egyetértek veled, a \"meglátni és megszeretni\"...részemről is ez az igazi megoldás, hiszen ha a kedvesemre nézek, valami moccanjon meg bennem / szívemben !/ és vágyjam arra hogy vele legyek,akihez tartozom, akit szerethetek és viszont...! Persze nagyon fontosnak tartom a belső értékeket, ezért ha a kettő \"együtt jár\", akkor az TELITALÁLAT mindkettőnknek ! Ezért, fontosnak a személyes kapcsolat, randik, együttlétek, udvarlás, egy szál virág... Szerinted az udvarlás még divatban van ??? Üdv : Laci
 
2011-11-30 18:43
Nos ez korosztálytól függ. Pl: a tizenévesek körében nem feltétlenül a romantikusság a jellemző, hanem a buliban összejönnek stb. főként a kinézet esetleg pénz motivál. Azonban egyre inkább érzem azt hogy fontos nagyon az hogy jókat lehessen beszélgetni. És a párod a barátod is legyen akivel a szerelem és a szépség elmúlta után is jól érezzem magam. Szóval legyen a legjobb barátom is. Én személy szerint szertem az udvarlás részt mert akkor az ember gyomra mindig kellemes görcsbe van és alig várja az ujabb napot amikor találkozhatnak.
 
2011-12-01 18:50
Péter ! A szerelem édes \"gyötrelem\", amikor felhőtlenül keressük kedvesemmel egymás társaságát, de ha baj van, azt is együtt oldjuk meg ! Jó ha egy pasi romantikus, egy szál virág csodákat tud művelni...! Talán kezd kiveszni belőlünk, hogy beszélgessünk és ehhez nyugodtan leüljünk, vagy együtt főzzünk...stb ! Az együttlét ne csupán a szexre korlátozódjon, hanem egymás megismerésére, megbecsülésére, igazi szeretetre. A hölgyek ezeket a dolgokat nagyon jól tudják kezelni, ezért én nem bánom ha kedvesem felismerve, \"helyzetbe\" hozza a szunnyadó kapcsolatot, felpezsdítve a párkapcsolatot. Persze ehhez megfelelő partner szükségeltetik !
 
2011-12-15 11:38
Jó volt olvasgatni amiket írtatok. tehát van remény a mai párkapcsolatokban is. De tényleg \"nehéz\" leülni és megbeszélni a dolgokat.
 
2012-02-14 12:47
Az a baj az összes közösségbe szinte, hogy senki nem válaszol, én meg elbeszélgetek magamban :-) na mindegy...pedig én úgy várom a hozzászólásokat és úgy beszélgetnék valakivel:-(, bármiről ! puszi mindenkinek
 
2012-02-15 20:22
Üdvözlök mindenkit. Párkapcsolatok mindíg is voltak, vannak és lesznek. Hiszen az ember társas lény. Mindenféle szempontból meállja a helyét az a tény, ha mindketten szimpatizálnak egymással szeretnének minél több időt eltölteni a másik társaságában.Ha szerelmesekről lévén szó, egymás társasága csak addig kellemes, míg a galambom , tubicám egymás becézgetéséből nem jutnak el odáig, amikor már azt merészelik mondani ,hogy repülsz innét mint a galamb. No innentől kezdve, én úgy gondolom, jobb egyedül, legalábbis addig, míg ujra nem talál valamelyik fél egy olyan partnert, akit ismét tubicámnak becézhet.Véleményem szerint, 90%-ban ujra kezdődik az ördögi kör. De soha ne ez jusson a párkapcsolatról eszünkbe, mert akkor el sem merjük kezdeni. S mi lesz akkor velünk, emberekkel? Mindenki egyedül éli le az életét? Ezt mégsem gondolhatjuk komolyan.Bízni kell abban, hogy vár ránk valahol, valaki, akinek pont mi kellenénk, csak összhangba kell hozni a helyet és az időpontot.No meg, a jó szerencse, ami feltétlenül szükségeltetik.
Események keresése
Közösség keresés
Város:
 
social_communitysocial_community / 0.378679037094 sec